Jump to content

Traženje posla preko net-a


anonimno

Preporučene objave

Već dulje vrijeme sam nezaposlena i u potrazi za poslom, između ostalog, pregledavam i neke uobičajene internet stranice s ponudama, potražnjama...uglavnom, naišla sam na par tvrtki koje se na ovaj ili onaj način bave privremenim, povremenim i inim zapošljavanjem ljudi, za neke sam već bila čula, s nekima sam se susrela po prvi put. Neke omogućavaju ili čak traže isključivo on-line prijavu u njihovu bazu podataka. E sad- prijavila bi se, ali mi baš ne "miriši" to što moram dati apsolutno sve svoje podatke nekome preko interneta (pogotovo kad je u pitanju tvrtka za koju nitko oko mene nije nikad čuo)....mene bi zanimalo ima li netko iskustva s tim, loša ili dobra i postoji li nekakva mogućnost zlouporabe tih mojih osobnih podataka. Nisam pravnik (nego inženjer), ali pitam ovdje jer možda se netko u praksi susreo s tim. Da im se javim ili ne? Da ne bude poslije, nismo znali pa smo tugovali... :bonk:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam ostavila podatke na "dekra zapošljavanje" (mislim da se tako zove, ne sjećam se više). Zainteresirani poslodavac kontaktirao me direktno, telefonskim pozivom, i to za mjesto za koje nisu objavljivali natječaj već su samo preuzeli podatke od posrednika. NIsu kontaktirali moje bivše poslodavce niti ništa slično. No, već sam se tada bila zaposlila, pa sam preporučila kolegicu koja je tražila posao u to vrijeme. I isplatilo se. Poslodavac inače odličan, kao i radno mjesto. Ako ste htjeli kod njih ostaviti podatke, moja preporuka je - samo naprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovak: jedno je agencija koja sama zapošljava, dakle, nije posrednik, nekakvi posebni uvjeti korištenja nisu navedeni, ali na kraju on-line obrasca piše da će se podaci koristiti isključivo za kontakt sa osobom koja ih je unijela i da neće biti proslijeđeni trećoj osobi. Drugo je agencija posrednik, piše samo da je upis u njihov registar besplatan i da u slučaju zaposlenja oni postaju tvoj poslodavac.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija