spyeleven objavljeno: 30. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 30. studeni 2007. Ovako kupio sam auto u 4 mjesecu napravio sam kupoprodajni ugovor i tek sad sam uspio skupiti vremena i novca da obavim odjavu/prijavu i plačanje poreza a usput i registraciju... Vidim da se spominje na forumu da kupoprodajni vrijedi 15 dana, a jedan frend me uvjerava da on vrijedi i duže samo da je problem kod plačanja poreza tj moraju se platiti neke zatezne kamate i slično...Dali neko zna koliko iznose te kamate. I dali ja mogu sad ovaj ugovor šta imam iskoristiti za uplatu poreza..Jer čak i da jesu neke kamete da nisu nešto strašno ja bi platio jer auto sam kupio u Zagrebu a ja sam iz Istre i sad opet za novi kupoprodajni ja bih trebao ič u zg itd itd..a za to opet nemam vremena. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
spyeleven odgovoreno: 3. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. bump!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. :fulotemu: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.