igoor1989 objavljeno: 4. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 4. prosinac 2007. poštovanje.Kažnjen sam na općinskom sudu za marihuanu 4.6 g u 6 mjesecu ove godine.dobio sam novcanu kaznu.imam mogućnost otići kod bratića u new york na tjedan dana.da li mogu dobiti vizu?da li ambasada provjerava kažnjavanost?čuo sam da ne traže potvrdu o nekažnjavanju.koji odgovor da zaokružim na vizi o zlouporabi droga.hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 4. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 4. prosinac 2007. Niste kažnjavani! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
igoor1989 odgovoreno: 5. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. nisam vas razumio.da na vizi zaokruzim da niasm kažnjavan,ili..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 6. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2007. Zaokruži Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mandarina odgovoreno: 7. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2007. Ne znam što da ti kažem-pokušaj možda dobiš vizu - dosta su strogi-ja sam prije dvije godine dobila vizu za NY moja frendica ćija kćer je emigrirala kao bebi siter nije dobila - kao ni jedan dećko - kvazi da je premlada pa da postoji opasnost da ostane. Dosta je važno da navedeš da imaš dobar smještaj da si osiguran i da imaš u Hrvatskoj posao ili obitelj - tako da su sigurni da nećeš ostati - ili nešto materijalno - to što si kažnjavan ne moraš navesti - puno sreće - nadam se da nećeš popušiti sto dolara! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mandarina odgovoreno: 7. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2007. Sory zaboravila sam još napomenuti dobro provjeri što trebaš sve donjeti - imaš sve to na njihovoj ww stranici - ako će ti faliti samo jedna potvrda imat ćeš frku, dobro se pripremi - ovo što si naveo to je najmanji problem (dobro bi bilo ako ti bratić ima njihovo državljanstvo da ti pošalje pismo garancije - tj. da ćeš kod njega biti i da će o tebi brinuti!!!) i naravno da imaš nešto sredstava. Ja sam imala sreću jer je za mene jedna strana tvrtka garantirala - makar je to bilo kao turistički-al vjeruj mi pošto nismo u Europskoj uniji - pregledavaju te kao da si Al Kaida - moje kolegice nisu trebale vizu pošto su u Europskoj uniji - i prošle su sve bez problema - naravno ja balkanka - ekstra - pa ako sada ne uspiješ - da te utješim - kada i ako uđemo u EU neće nam to trebati!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
igoor1989 odgovoreno: 11. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. čuo sam da ne traže potvrdu o nekažnjavanju.neznam jel mogu kojim drugim putem saznat za moje nedjelo?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Jednio preko National Security Agency (NSA), Central Intelegence Agency (CIA), Federal Birou for Investigation (FBI) . Kako vi niste Muhamed Al Zarqhawi ili kakav sličan tip, sumnjam da će se špijuni okomiti na vas. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
igoor1989 odgovoreno: 22. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 22. prosinac 2007. Ne znam.Čudno mi je da ambasada nemože provjeriti svoje klijente.onda i serijski ubojica može dobiti vizu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 23. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 23. prosinac 2007. Podaci o kažnjavanju osobe se ne daju tek tako lako drugoj državi. Podaci koje popunjavate ne mogu za posljedicu imati kazneni progon u RH čak i ako dadete druge podatke. Druga je stvar ako bi na temelju tih podataka dobiili državljanstvo SAD-a jer bi onda u SAD-u mogli biti kažnjeni Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.