Jump to content

viza za ameriku


igoor1989

Preporučene objave

poštovanje.Kažnjen sam na općinskom sudu za marihuanu 4.6 g u 6 mjesecu ove godine.dobio sam novcanu kaznu.imam mogućnost otići kod bratića u new york na tjedan dana.da li mogu dobiti vizu?da li ambasada provjerava kažnjavanost?čuo sam da ne traže potvrdu o nekažnjavanju.koji odgovor da zaokružim na vizi o zlouporabi droga.hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne znam što da ti kažem-pokušaj možda dobiš vizu - dosta su strogi-ja sam prije dvije godine dobila vizu za NY moja frendica ćija kćer je emigrirala kao bebi siter nije dobila - kao ni jedan dećko - kvazi da je premlada pa da postoji opasnost da ostane. Dosta je važno da navedeš da imaš dobar smještaj da si osiguran i da imaš u Hrvatskoj posao ili obitelj - tako da su sigurni da nećeš ostati - ili nešto materijalno - to što si kažnjavan ne moraš navesti - puno sreće - nadam se da nećeš popušiti sto dolara!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sory zaboravila sam još napomenuti dobro provjeri što trebaš sve donjeti - imaš sve to na njihovoj ww stranici - ako će ti faliti samo jedna potvrda imat ćeš frku, dobro se pripremi - ovo što si naveo to je najmanji problem (dobro bi bilo ako ti bratić ima njihovo državljanstvo da ti pošalje pismo garancije - tj. da ćeš kod njega biti i da će o tebi brinuti!!!) i naravno da imaš nešto sredstava. Ja sam imala sreću jer je za mene jedna strana tvrtka garantirala - makar je to bilo kao turistički-al vjeruj mi pošto nismo u Europskoj uniji - pregledavaju te kao da si Al Kaida - moje kolegice nisu trebale vizu pošto su u Europskoj uniji - i prošle su sve bez problema - naravno ja balkanka - ekstra - pa ako sada ne uspiješ - da te utješim - kada i ako uđemo u EU neće nam to trebati!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija