jastog50 objavljeno: 5. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2007. prevođenje naknade u mirovinu po slijedećim parametrima: dragovoljac, opća nesposobnost,osobni čin poručnik, ustrojbeno mjesto bojnik. Mogući iznos mirovine? Da li ide po ustojbenom činu (pošto je veći od osobnog)? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 5. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=20372&forum=33&6 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jastog50 odgovoreno: 5. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. bio sam malo lijen pretražiti prethodne postove. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 5. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. Pretpostavljao sam. , a ja sam lijen bio odgovoriti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.