ddddudo objavljeno: 10. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 10. prosinac 2007. nasljedio sam neke nekretnine i to u vlasništvu 8/21, neke 5/12 a nekih sam vlasnik 2/5. Neki od ostalih nasljednika odavno su umrli, a njihovi nasljednici razišli se po svijetu(oni koji su imali djecu).stvar se zakomplicirala jer nitko nije pokretao ostavinske rasprave zadnje dvije generacije, pa tako da mnogi i neznaju da su vlasnici nećeg. Da li je i kako moguće doći u cijelo vlasništvo nekretnina a da se nemoram igrati detektiva i skupljati nesljednike po cijelom svijetu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. Mislim da morate pokrenuti ostavinske rasprave zadnje dvije generacije. Ako nisu poznati nasljednici, ili se ne znaju njihova boravišta, ili su u inozemstvu ili su nedostupni, ići će se na oglas u Narodne novine s trajanjem od 6 mjeseci. Ako se ne jave u roku od 6 mj., tada postoji mogućnost da se ostavina provode temeljem podataka koji su prikupljeni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.