zng-a objavljeno: 13. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 13. prosinac 2007. ima tko saznanja kako će teći isplata zaostataka,za 2005,2006,2007g naime još osim prve mirovine ništa nije išlo na uplate,mislim ni onaj dio od 01/04/07 do sad kakva su vaša saznanja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Šta si imao,naknadu ili mirovinu od prije?Mirovine su isplaćene za 2005 cijelu, a naknade će bit dok se osiguraju sredstva u proračunu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Pitanje za ZG-1 Kolega ako radite u Mirovinskom, zanima me da li mirovinsko radi revizije prvostupanjskih ocjena, recimo dođem u Sl. Brodu na komisiju i oni vele recimo opća, 50%-50%. Da li Mihanovićeva radi reviziju ili samo prosljeđuje u Selsku…???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 14. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2007. Revizije radi povjerenstvo MOBMS,Selska,Mihanovićeva samo proslijeđuje predmete Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 14. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2007. Hvala kolega, imam još jedno konkretno pitanje, reci te mi po svojim iskustvima kako funkcionira ta revizija u Selskoj, što se u principu najviše gleda i koliko se u postotku ona slaže sa prvostupanjskom. Recimo ja sam od 01.01.1991.- 31.06.2006. non-stop aktivan, zapovjednik od 09. mjeseca 1991. u aktivnoj. imam 10 ležanja u bolnici, priznato oboljenje kao posljedica rata, HRVI trajno 20 % , sada na ponovnom vještačenju prvostupanjska podigla na 40 % trajno trenutno otišlo gore na reviziju u Zg , ratni puta 4 lista + ratni put iz policije, na prvostupanjskoj dobio opću 60% rat 40 % ostale okolnosti. Što se ovdje najviše gleda ??????? Nije mi jasno kako ja mogu imati ostale okolnosti 40% kada nikada nisam nigdje radio, prvo radno mjesto zasnovao u MUP pa prešao u HV i od kuda ostale okolnosti, sada teško obolio na kosti, pa gdje sam ja to obolio, mogao sam samo u mokrim rovovima i spavanju vani, prošao sam jako puno terena i dobro da sam i normalan iako se liječim i na psihijatriji i vele da imam PTSP koje papire nisam priložio jer me sramota. Svi moji kojima sam zapovijedao su otišli u mirovinu davnih dana, ja sam zadnje vrijeme radio pri GS HV, otišao sam u 6a mirovinu jer sam bio prisiljen i sada sam podnio papire za invalidsku kao HRVI.. objasni mi što se gleda i kako se što gleda ili ne gleda, imaš iskustva u tome i da li ima veze što sam već u 6a mirovini Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 16. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 16. prosinac 2007. nema nekog pravila,povjerenstvo daje svakakve ocjene,imaš da vještak da npr.100%u svezi,ovi sruše i daju dio u svezi,a imaš i obrnutih situacija,da daju veći postotak nego vještak..a šta točno gledaju ne znam.kad dobiješ konačno rješenje žali se svakako,ako ti i odbiju žalbu kasnije kad skupiš još med.dokumentacije uvijek možeš tražiti ponovno vještačenje.Ovo što si u mirovini po 6 a ti nema nikakve veze,ni u pozitivnom ni negativom smislu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 16. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 16. prosinac 2007. Hvala na odgovoru, prepuštam Dragom Bogu u ruke sve pa kako bude Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 16. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 16. prosinac 2007. nema na čemu,nadajmo se najboljem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mouse odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. Zagreb, 18. prosinca 2007. Obavijest o isplati duga za razdoblje od 1.siječnja do 31. prosinca 2005. hrvatskim braniteljima bivšim korisnicima naknade plaće za vrijeme nezaposlenosti evo link sa mirovinskog http://www.mirovinsko.hr/default.asp?ID=1756 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. Nije mi jasno tko dobiva,jer je već isplaćeno za 2005,ako je dug za 2006 i 4 mjeseca 2007,onda paše. Sretan Božić i Nova 2008 godina svim braniteljima ma gdje bili. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mouse odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. Ne to nije isplata za 2006 i 2007 ! Svi oni koji su prevedeni "nedavno" dobijaju ovu isplatu .. A za 2006 i 2007 kad bude bilo love u proračunu ( navodno da su osigurana sredstava samo će isplata biti iza Nove godine ) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maxic odgovoreno: 24. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. Dali je tko dobio ove zaostatke i nista ne pise na stranicama mirovinskoga da se to radi o novim ili onima koji su ranije prevedeni Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 24. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. Zaostatke za 2006 bit će u siječnju 2008 tako su bar u "meti" rekli gđa.Hruškar i voditeljica "Mete" u subotu,da je tako ministrica Jadranka Kosor izjavila. Ujedno svim na ovom forumu čestit Božić i sretnu 2008 godinu od Vukovara iz Vukovara Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zng-a odgovoreno: 24. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2007. stiglo uplaćeno za 2005 kompletnu 14500kn razlike,nema ništa od 2006 ni 2007 pa čak ni onaj dio od travnja do danas za 2007 čudno valjda nemaju love,da ja sam bio na naknadi plaće Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mouse odgovoreno: 25. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 25. prosinac 2007. Vukovar jesi ti siguran , nekako mi je prerano da nam isplate za 2006 i 2007 u razmaku od par mjeseci ... Nije da se bunim ali ... Čestit Božić i sretnu 2008 želim svima na forumu ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.