Beopan objavljeno: 17. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 17. prosinac 2007. Trebam savjet glede osiguravajućeg društva koje nikako da mi isplati odštetu zbog sudara. Potpisao sam nagodbu prije 3 tjedna i još ništa od isplate. Cijeli slučaj traje već 2,5 mjeseca od datuma prijave štete. Da li osiguravajuća društva imaju neki rok u kojem moraju iplatiti odštetu ili me mogu ovako vozati u beskraj? Da ili da uzmem odvjetnika ili mogu nešto sam poduzeti? Kad god ih nazovem samo me vozaju od jednog do drugog službenika i nikom ništa. Da ih nisam nazivao ne bi još ništa bilo niti od nagodbe. Iznos nije velik (oko 1000€) ali ga ne želim samo tako prepustiti. Unaprijed hvala na odgovorima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 17. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2007. Rok je određen ZOO čl. 943 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.