crnamamba objavljeno: 18. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 18. prosinac 2007. Zamislite Vi ovo, vezano za moj predmet za vještačenje koji sam predao u Viroviticu 05.09.2007. a oni iz Virovitice "proslijedil"i na vještačenje u Koprivnicu. Sad zvao u Koprivnicu da ih pitam zašto me još nisu pozvali na vještačenje a fina gospođa s druge strane mi kaže: "Gospodine Vaš predmet uopće nije zaprimljen kod nas!" Zato zdušno djevojkama u mirovisnkom u Vtc,. dajem A ja ću već nekako naći gdje se nalazi moj zahtjev!!! Pozdrav svima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crnamamba odgovoreno: 18. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. prosinac 2007. Povlačim crveni karton!!! Moj predmet pronašli u Koprivnici, ubacili ga negdje tamo u spise kao da idem prvi put na vještačenje. Kažu da ću dobiti poziv u 1 mjesecu! Tko zna kad bi ga dobio da danas nisam mobilizirao mobilizirao pola HZMO-a! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. Sad bi ja rekao, a što nisi ranije zvao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.