Jump to content

Izmjena ugovora o radu


lesgoga

Preporučene objave

Radim u tvrtki koja je promjenila vlasnika.Novi vlasnik ponudit će nam novi ugovor o radu krajne nepovoljan po nas,te se mjesto rada mjenja oko 40 km dalje od sadašnje adrese. Poslodavac na novoj lokaciji neće imat potrebu za svim zaposlenicima ali on ne želi davati otkaze...Ne potpišemo li taj ugovor što to znači za nas? Naša je želja da kao višak radne snage dobijemo otpremninu i pravo na burzu ali to nije i želja našeg novog poslodavca,on želi da što više ljudi da sami otkaz.Kako da se postavimo i kako da odbijemo potpisivanje novog ugovora ,a da time ne naštetimo sebi? :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poslodavac će Vam vjerojatno ponuditi otkaz Ugovora o radu sa ponudom izmijenjenog ugovora o radu, ako isti odbijete potpisati poslodvaca Vam je dužan platiti kako otpremninu tako i ispuniti sva Vaša prava te bi ste u tom slučaju imali pravo na burzu.

Također poslodavac Vam može naložiti da radite privremeno na drugoj lokaciji najduže mjesec dana, a Vi u pravilu to morate prihvatiti jer se radi o drugoj lokaciji svega udaljenoj 40 km, uz podmirenje svih troškova, ali napominjem u pravilu najduže do mjesec dana.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za privremeno preseljenje od mjesec dana poslodavac mora izdati i neko rješenje,a da to nije novi ugovor o radu dali sam u pravu.?Koliko imamo vremena za razmatranje novog ugovora prije nego li ga potpišemo i možemo li ga dobiti na uvid izvan prostorija poduzeća kako bi se konsultirali sa trečom osobom?Hvala na osgovorima u ime nas nekoliko stotina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija