Jump to content

Trebam savjet!


mungos

Preporučene objave

Otac nakon smrti majke, a to je bilo u proljece 2007. ne placa alimentaciju, ne stize ni djeciji doplatak. Mene zanima koja prava ima moj brat koji je u srednjoj skoli, ja sam zavrsio faks, zaposlen sam, snalazim se koliko mogu. Recite mi kome se mogu obratiti za pomoc, za savjet, znam da moj brat ima dosta prava, a ja stvarno neznam koja sve. Da li da se javim u centar za socijalnu skrb - imaju valjda nekog za pravna pitanja, kome da se javim?

Hocu razgovor sa nekime tko je detaljno upucen u obiteljski zakon, ili da me barem netko uputi na neku adresu. Stvarno bih bio zahvalan ako netko moze dati kakav savjet!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vaš brat ima pravao na uzdržavanje,a otac obvezu uzdržavanja.Ako se ista ne izvršava,potrebno je podići tužbu protiv oca na općinskom sudu ili ako već postoji pravomoćna sudska odluka o uzdržavanju potrebno je provesti ovršni postupak kako bi se naplatila potraživanja.

Može te se javiti CZSS prema mjestu stanovanja i zatražiti razgovor s pravnom službom istog.Oni su vam dužni dati sve podatke kako postupati..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija