Suhi13 objavljeno: 7. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 7. siječanj 2008. Molim da mi netko odgovori što je zapravo trgovina na veliko i koje su mogućnosti ako otvorim obrt za trgovinu na veliko? Zapravo planiram uvoz i htio sam registrirati vele i maloprodaju ali za maloprodaju ima dosta uvjeta koje treba ispuniti dok za veleprodaju to ne treba. E sad nije mi jasno kome ja smijem prodavati te proizvode ako imam registriranu trgovinu na veliko? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ogilvie odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Evo ti pravna definicija iz Zakon o trgovini NN 49/03 "Trgovina na veliko je kupnja robe radi daljnje prodaje trgovcima na malo, industrijskim, trgovačkim i profesionalnim korisnicima i ustanovama te drugim trgovcima na veliko kao i posredovanje u kupnji, odnosno prodaji robe za treće osobe. Trgovina na veliko, u smislu ovoga Zakona je i kupnja i prodaja robe na inozemnom tržištu." A daj mi reci, kako ti misliš uspjeti u poslu, ako ne znaš niti što je trgovina na veliko, a kamoli sve što trebaš vezano za uvoz robe? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Suhi13 odgovoreno: 8. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Sto se tice pitanja, mislim da se nitko nije pametan rodio. Zapravo sam vec vecinu stvari organizirao a sto se tice ovog pitanja nisam bio siguran. Zapravo sto se tice uvoza cini mi se da to i nije tako komplicirano vec ti sve srede spedicije. Prijevoz sam rijesio a proizvodi podlijezu sanitarnoj i trznoj inspekciji. MIslim da je to sve. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.