vora objavljeno: 8. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 8. siječanj 2008. Poštovani, imam stambeni kredit i ostvarujem pravo na povrat poreza za kamate na kredit. Suprug će dobiti od ujaka darovnim ugovorom vikendicu. Zanima me što se događa ako on prenese tu vikendicu na sebe , da li i dalje imamo povrat poreza na prvu nekretninu ili gubimo to pravo? Kredit glasi na mene. Malo sam čitala na webu da samo u trenutku kupnje ne smiješ imati nikakvu nekretninu. Molim pomoć Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Prema čl. 58. Pravilnika o porezu na dohodak st. 10. t. 1.4. bitno je da u trenutku i do trenutka kupnje prvog stambenog prostora niste bili vlasnik nekretnine. Sve ovo prema čl. 36. st. 17. Zakona o porezu na dohodak. Dakle, i dalje imate pravo na povrat poreza. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.