Delta70 objavljeno: 8. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 8. siječanj 2008. halo,hajde brzo,zna li netko broj telefona u zagrebu za opskrbninu.hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 8. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. stvarno ste brziiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 8. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. pa onda Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. Pitanje malo pojasnite,kao,u kojoj je fazi zahtjev itd.Na brzinu se samomuhe love. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 9. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2008. prijatelju,faza da je jucer,kasno je.cekam potvrdu sa revizije skoro tri mjeseca,neznam koji broj da okrenem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ossa odgovoreno: 20. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2008. ako misliš na onu opskrbninu i osiguraninu što se nekad djelilo toga nažalost više nema jer od 2000 te više nisu u proračunu predviđena sredstva.... u tom stilu ja dobio neki dan rješenje a zahtjev predao 2001 i trebalo im punih 6 godina da mi to kažu tj napišu !!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 20. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2008. nemislimo na isto.ja sam je prosle godine uredno primao,samo sam sada u mirovini Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morskywuk odgovoreno: 20. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2008. ossa je napisao: ako misliš na onu opskrbninu i osiguraninu što se nekad djelilo toga nažalost više nema jer od 2000 te više nisu u proračunu predviđena sredstva.... u tom stilu ja dobio neki dan rješenje a zahtjev predao 2001 i trebalo im punih 6 godina da mi to kažu tj napišu !!!! To su dvije različite stvari. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.