armbrust objavljeno: 8. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 8. siječanj 2008. Zelio bih da mi netko odgovori na moje pitanje......Jel kome poznato da je nekom r.v.invalidu ukinuta ili novcano umanjena invalidska mirovina zbog laznog invaliditeta?????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 9. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2008. Ja osobno ne znam ali i ako je nitko neće to javno reći, trebalo bi pitati gospodu u Ministarstvu branitelja ili u Mirovinskom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 9. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2008. Mislim da bi političari već "udarili na sva zvona", pa bi zaključak mogao biti: nitko! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zedox odgovoreno: 9. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2008. Poštovani, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zedox odgovoreno: 9. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2008. znam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.