Jump to content

Luda susjeda-pomoć


LANA24

Preporučene objave

Dragi moji..ovako vec 8 mijeseci zivim s bratom i mamom u iznajmljenoj kuci koja ima veliko zajednicko dvoriste s jos jednom obiteljskom kucom u kojoj zivi ludi bracni par. Nakon useljenja su odmah pocela maltretiranja, blokiranje puta vozilom, razna vrijeđanja sve u nadi da nas se iseli..stan je jako dobar kao i lokacija tako da smo pokušali sve smiriti. Međutim luda gospođa i njen muž su potpuno zakrčili prilaz svojim vozilima na što sam ja normalno reagirala, da bih ona potom nasrnula na mene odgurnula me nekoliko puta uz vrijeđanje. U tom trenutku je naišao moj brat da bih i njega poćela udarati na što je on da ne udari nju u bijesu udarijo dva puta u vozilo koje nije htjela maknuti i pri tom oštetio retrovizor..gospođa je to sve jedva dočekala i pozvala policiju koja je napravila zapisnik...nikad prije nisam imala nikakve veze s policijom pa vas molim da mi napišete što mi je pametno dalje napraviti, s obzirom da nismo još prijavljeni na toj adresi jer smo još na području istog grada, dali je moguče da dobijemo prijavu..također me zanima jel ja mogu podnjeti nekakvu prijavu za prijetnje i nanošenje fizičkih ozljeda..jer gospođa je i dalje prijetila nakon dolaska policije tako da su joj morali objasniti da če ju privesti.. ne mogu vjerovat da postoje tako zlocesti ljudi pa :-( ..UNAPRIJED ZAHVALNA..LANA :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za oštećenje retrovizora može biti kazneno gonjen za kazneno djelo uništenja ili oštećenja tuđe stvari. Kazne su do novčane ili do jedne godine zatvora, a dolazi u obzir i sudska opomena.

 

Za prijetnje smrću ili teškim tjelesnim ozljedama na prijdlog oštećenog državno odvjetništvo kad zaprimi taj prijedlog (od vas ili od vas preko policije) po službenoj dužnosti dalje vodi postupka.

 

Ako su se prijetnje odnosile na nešto drugo (neko manje zlo) onda se postupak vodi po privatnoj tužbi (znači uzeti odvjetnika)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija