Jump to content

ne razumijem..pomozite


player1

Preporučene objave

zbog prekrsaja u prometu alkohol,krivi smjer uz olakotne okolnosti kao studentu određena mi je kazna od 4000 kn i bez sudskih troskova.Trebala je bit 6000+troskovi suda..kako se nisam htio zaliti i produzivati postupak,novce sam nekako nasao(posudio) i platio u roku..imam potvrdu.Nakon sto je placena kazna sve zaboravih i nastavljam dalje..Nako mjesec dana opet dolazi plava koverta od prekrsajnog suda da kaznu nisam platio u roku te da moram platiti ovrhu 2000+sud...kad je ovo doslo jednostavno sam popiz...tko je ovdje lud??? sad kako nisu vidjeli uplatu ja neznam..da ih zovem,posaljem pismo s kopijom potvrde..sad sam usred ispita i onda me oni jos bezveze je..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebali ste tu uplatnicu poslati na broj predmeta natrag u sud kad ste platili, jer oni jedino tako evidentiraju da je plaćeno, nigdje posebno ne provjeravaju.

Dakle, napišite im podnesak, pazite da stavite broj predmeta i pošaljite im to odmah, preporučeno ili sami odnesite na sud. Stopirat će, samo morate požuriti.

!P

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

samo jedna dopuna, nemojte slati original uplatnicu, već kopirajte i pošaljite. original čuvajte. mnogi sudovi dobivaju ispis prema kojem se vidi da su novčane kazne i troškovi plaćeni.(bilo da su plaćeni u fini, pošti ili banci)...međutim, ako vi niste u roku platili (rok od 15 dana od pravomoćnosti), onda ste i zato dobili to što jeste.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

draga zvrka,

dobio sam preporucenu posiljku koju sam odmah i podigao.u njoj stoji uplatnica i rjesenje o kazni.Platio sam nakon sedam dana u banci.Rekao sam da nema smisla zaliti se i odugovlaciti jer ce me samo poslije proganjati za ovo,ono..znaci ocito da nemaju ni ispis ni pojima tko im sto placa.Ni najmanji problem mi ne bi bio poslati potvrdu o uplati da su to negdje u dokumentu i zahtjevali..nego nista ne pise..onda se usude poslati ovrhu kao nisam platio kaznu i da moram opet platiti..stvarno sam ostao :-? .u doba informatike i svih vidova telekomunikacije oni nemaju pojima o pojmu ni o vlastitom poslu..tko ce meni platiti ta bespotrebna ispilavanja?mislim posta,benzin,vrijeme,nervoza..totalno sam puko..i to bezveze jer ovi papani u sudu ne prate uplate..bolje odugovlaciti,zaliti se,pravit se kretenom nego uredno platiti u roku..pravda je spora ali dostizna,ali oni koji tamo rade nek rade kako treba il nek se gone doma...nek mi posalju novce nazad pa cu im ja potvrdit uplatu.A nista to sutra saljem,nek si zalijepe na celo i novce iskoriste za unaprijeđivanje administracije..a studenta ko sisa neka trci kako mu kazemo i kad pogrijesimo nek se on zajebava..mi smo pravda,mi smo sud..e jadna li vam drzava..zvka pozdrav :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija