silvi.. objavljeno: 25. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 25. siječanj 2008. da li kod ustava i organizacije koji idu zajedno u grupi ispitivači pored organizacije pitaju što iz ustava obzirom da ustav ne ulazi u ispit po skraćenom programu?! ja sam trenutno zaposlena u privatnoj firmi, državni stručni sam položila dok sam radila u gradskoj upravi, potom sam volontirala u sudu nekih godinu dana i sve skupa imam uvjete.. samo me zanima kako se ispitivači postavljaju prema onima koji ne dolaze sa suda ili iz odvjetništva kao ja? ps. ispričavam se ako tema već negdje postoji, nisam ju našla.. :fucka: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Liva odgovoreno: 25. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. i mene isto zanima! slusala sam dva puta, ali nisam jos naisla na kandidate koji odgovaraju po skracenom. u prinicipu, prvo ispitaju ustav, pa krenu na organizaciju, ne pitaju bas napreskokce! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvi.. odgovoreno: 25. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. ma ja ne bi odgovarala ponovo obzirom da sam ga već odgovarala kad sam polagala Državni! nemoj me sad plašiti da ga pitaju ponovo?! pa objesit ću se!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Liva odgovoreno: 25. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. ne, krivo si me razumjela! mislila sam kad inace ispituju - ispituju prvo jedno, pa drugo. tako da nema razloga da ako odgovaras samo organizaciju, da ti je mijesaju s pitanjima iz ustava! ako si oslobodjena ustava - onda si oslobodjena! i mislim da ne bi trebalo bit problema ni da to kazes ispitivacu ako "zaboravi" pa te pocne ispitivat ustav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvi.. odgovoreno: 29. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.