dubravkok objavljeno: 25. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 25. siječanj 2008. Radim preuređenje stana i htio sam proširiti vrata u nosivom zidu. Majstori su rekli da to " nema problema" i u jednom danu sredili stvar. Susjed je prijavio buku koja je bila tijekom rušenja dijela nosivog zida i komisija je stigla promptno (nisu bili tako brzi u slučaju Kupske, ali ja sam običan građanin i ja bi mogao velike štete napraviti...) No zatvorila komisija gradilište (moj stan) i izdala rješenje da se dio zida vrati. Navodno mogu tražiti dozvolu na temelju suglasnosti statičara i žaliti se (BTW, žalba ne odgađa izvršenje po rješenju). Gdje da nađem statičara, tko je ovlaštena ustanova za to? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alfaro odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. Pa tak i drugi put slusajte majstore. A kaj njih sad ne pitate za staticara ili za ovl.dipl. ing. gradj. koji se bavi proracunima konstrukcija ili mozete trazit i sudskog vjestaka graditeljske struke.... Veliju: Tko nema u glavi ima u nogama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mcgreg odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. bez obzira kaj je sve istina, nisi baš konstruktivan javite se bilo kojem projektantskom uredu da vas oderu i budete rješili na kraju... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.