Jump to content

Jesam li samo ja kriva za pješaka?


gupi

Preporučene objave

Pozdrav svima!

Bila sam na raskrižju i skretala u lijevo i okznula sam stariju gospođu na pješačkom. Meni je bilo upaljeno dopunsko lijevo svjetlo, a njoj crveno. Prilikom skretanja je nisam odmah opazila jer mi je bila u prednjem mrtvom kutu. Kad sam je spazila kočila sam i skretala koliko sam stigla da je ne poberem frontalno. Pozvala sam policiju i hitnu. Gospođa je lakše ozlijeđena. Vozila sam dozvoljenom brzinom i alkotest je 0,00.

Molim vas kakav rasplet (kazne) mogu očekivati?

:tuzan:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a nebi trebalo biti ništa strašno,nije bilo alkohola što je najvažnije...sada sve ovisi ako imaš kakvog svjedoka u tvoju korist što se tiče semafora,da ona nije imala upaljeno svijetlo za pješački prijelaz,ovisi koliko je ona ušla na pješački prijelaz,da nebi utvrdili da si istu uočila,ali nisi pravovremeno reagirala..ona če vjerovatno tvrditi da kada je ušla na pješački prijelaz bilo upaljeno svijetlo za pješačku stazu,te da se možda u međuvremenu ugasilo..a na nekako ti vozači uvijek na sudu budu kažnjeni bez obzira na okolnosti,po meni angažiraj odvjetnika ili ako te kazne onda se žali na spomenuto riješenje,ali dobro sve argumentiraj..sretno..p.s..nečeš iči u zatvor...toga se neboj..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija