Delta70 objavljeno: 29. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. siječanj 2008. drage kolege.ja sam vise poludio od informacija na forumu.MOLIM,da mi se javi bilo koji pricuv. pol.spec. koji je otisao u mirovinu,i sa koji cinom.stozerni narednik ja imam.kazu da se moze otici sa satnikom.jos jednom,IMA LI TAKAV na ovom forumu.pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 30. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2008. bio sam djelatni sjp ali ono što ja znam da je stožerni narednik plafon za pričuvni sastav. u svakom slučaju puno povoljnije od pripadnika hv koji su nažalost debelo ispušili za činove Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 30. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2008. decki.ja sam zadovoljan,ali opet na forumu ima informacija od nekih nasih forumasa,koji govore da se moze dobiti cin satnika,ali vjerujem vama.ova prica je za mene zavrsena.a sto se nisam aktiviro,nije bilo do mene,nazalost.pozdrav svima i hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.