do objavljeno: 31. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 31. siječanj 2008. Moje pitanje je kako ja koji sam bio u autu s osobom koja je kod sebe imala 15X0,1g po njihovoj vagi, HEROINA dobim presudu 15 mjeseci bezuvjetno po starom zakonu, a osoba kod koje je nađeno 12g HEROINA i 20g KOKE po novom zakonu dobije uvjetnu kaznu. Meni je uz to natovarena nabava 110g HEROINA, ali bez ikakvih dokaza o tome. Molim Vas pomozite, VRHOVNI SUD još nije zasjedao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Hm, tražite od nas nezgodan odgovor. Mi nemamo uvid u spis, pa sud zato donosi odluke, a ne mi na Legalisu. Svaka presuda je posebna pa tako i te dvije jer su činjenice sigurno u dva slučaja drugačije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. s pravne strane baš i nije jasno ali možda se može čitati između redova i ispada da ako već radiš, radi to na veliko da imaš para za platiti odvjetnike i suce,a ako nemaš para onda sud mora nekada nekoga i kazniti, zar ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.