zmajri objavljeno: 4. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 4. veljača 2008. Vi ste vjerovatno ovu temu prozvakali stotine puta ali nazalost ja nemogu nista pronaci.... situacija je ovakva,mi smo kupili etazu obiteljske kuce na 1.katu s pripadajucom okucnicom i konobom... naime sad se prodaje etaza prizemlje i nazalost ja si je nemogu priustiti.... kako s trenutacnim vlasnikom se nemozemo dogovoriti za nadogradnju ja bi krenuo u dogradnju,sad me zanima pod kojim uvjetima je meni potreban njegov potpis... ako treba bacit cu nekakvu skicu... znaci mi posjedujemo prvi kat kuce iza koje je u visini prizemlja dozidana garaza(koja nije moja) a lijevo uz garazu konoba 5*4,5m (koja je moja,formacija kuce i konobe je cik-cak kao na sahovnici) zivimo na odvojenoj adresi(ako vam to ista znaci) dogradnja bi bila uz lijevu stranu konobe 5,30*8,80m ta dogradnja bi bila otraga udaljena 1m od susjeda(taj potpis nije problem) lijevo 5m od drugog susjeda i za duzinu konobe (5m) od prizemlja tj drugog vlasnika... jos da napomenem da je okucnica lijevo i ispred kuce u mom vlasnistvu....desno je njegovo a otraga je zid od garaze na međi... moze li on meni uskratiti potpis i time onemoguciti mi vadenje potrebnih dozvola? a ako moze koji su moji sljedeci postupci osim cekanja novog vlasnika s kojime mogu doci opet na pocetak ove price... hm unaprijed se ispricavam ako sam nejasan... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.