Jump to content

kaznena evidencija


apocalyps

Preporučene objave

odmah da pitam i ovo: pozvan sam na sud zbog ispitivanja okolnosti vršenja kaznenih djela iz čl.173/1. (2 djela) što bi to pobliže značilo tj što mogu očekivati na sudu? piše mi na pozivu to da sam pozvan na ispitivanje okolnosti vršenja kaz. djela u svrhu pokretanja pripremnog postupka (sud za mladež)?? ako možete pobliže objasniti ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Potvrdu da niste kažnjacvani nećet dobiti ako stalno činite kaznena djela jer svako novo kazneno djelo produljava vašu kaznenu evidenciju.

 

U postupku koji ste spomenuli u drugom postu ćete biti ispitani na okolnosti počinjenja kaznenih djela (kako, zašto, što vam bi, kakav ste inače itd....). Može tu biti i stručnih osoba i slično. Uglavnom klasično ispitvanje bez upotrebe šamara, zavrćanja ruka, bičevanja i slilčnog ;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bio sam na razgovoru. nije se cinilo strasno ali mi je ona klupa za ispitivanje bila smijesna... anyway. sutkinja je rekla da se inace postupak obustavi, kad su obiteljske i pogotovo školske prilike dobre. znaci nikad nisam pao razred i bla bla. dobra škola... i rekla je da po njoj nisu potrebne nikakve odgojne mjere. ali to nije konačna presuda nego to ide dalje u državno odvjetništvo. e pa sad. šta bi značilo to s obustavljanjem i (ne)potrebi odgojnih mjera?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija