Jump to content

Djeljivost stvari


pokojna

Preporučene objave

Ovako, ako je točno rekao definiciju iz knjige onda je točno i odgovorio, pa ti je ja stoga ne moram ponvljati. Vjerojatno ni on sam nije bio siguran u definiciju koju je rakao, pa je i profesor sam htio ispitati njegovo samopouzdanje.

 

Dat ću ti jedan primjer: moja nećakinja studira žurnalistiku i profesor ju je pitao gdje je stvorena "mletačka republika", odnosno pojam gdje se prvi put spominje, ona je to izbiflala (naravno iz knjige) da bi on rekao da nije točno i nije prošla ispit. Slijedeći put opet je izašla i opet isto. Obda smo se svi digli na noge da nađemo taj famozni odgovor koji je on sebi zacrtao da je točan. Kontaktirali smo i mailom druge profesore i tražili po internetu, i odgovor je uvijek bio isti. Treći put kada je izašla na ispit odmah jjoj je postavio isto pitanje, ali ovaj put jju je upitao po završetku njenog odgovora "kolegice da li ste sigurani". Naravno da je sigurna kada je to to. Da ne duljim, više je ništa nije pitao, ali joj je rekao

" kolegice više suguirnosti i samopouzdanja u vaše znanje". Pa ja vjerujem da je i u ovom slučaju isto. Sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija