Jump to content

Molim vas pomozite- alimentacija


Bojanaemma

Preporučene objave

Zovem se Bojanaemma, rođena sam u Brežicama u Republici Sloveniji i živjela sam tamo s roditeljima sve dok se nisu rastali. Poslije rastave preselila sam se mamom u Hrvatsku i dobila Hrvatsko državljanstvo. Sa završetkom rastave odlučili su i o alimentaciji koju bi mi otac trebao plaćati ,ali se to nije dogodilo. Sada imam 20 godina i student sam i željela bih tužiti Oca za alimentaciju koju nije platio od moje četvrte godine života. Jedna gospođa mi je rekla da za ovakve tužbe država snosi troškove, pa dali me može netko uputiti gdje da se raspitam. Jer moj otac kad mi najviše treba da mi pomogne prekrši obećanje, samo ja ostanem sa svojim nadanjem i naravno uvijek se razočaram. Išla sam ja i u Sloveniju za svake praznike posjetiti oca i ostalu obitelj, i uvijek branila oca iako sam znala da on moju alimentaciju popije....

molim vas da mi pomognete HVALA vam unaprjed....

:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nedavno sam imala spor s bivšim suprugom oko visine alimentacie. koliko mi je poznato otac ti je dužan plaćati alimentaciju za cijelo vrijeme tvog školovanja i još godinu dana nakon školovanja ako se ne zaposliš. Možda bi bilo najbolje da nazoveš hrvatsku odvjetničku komoru i zatražiš besplatnog odvjetnika. To sam ja napravila. HOK za slučajeve alimentacije dodjeljuje besplatne odvjetnike koji te zastupaju na sudu. Potrebno je samo poslati zahtjev pismenim putem. Brzo to riješe ( u nekih 2-3 tjedna). Jedino što ne znam da li se to odnosi samo na alimentacije za maloljetnu djecu, ali u svakom slučaju ih nazovi. Sretno:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija