vrabec.te.dal objavljeno: 8. veljača 2008. objavljeno: 8. veljača 2008. ili ti socijalni stanovi. koja je procedura, dokumenti koji se trebaju donijeti, gdje ... :hvala: Citiraj
mimin odgovoreno: 19. veljača 2008. odgovoreno: 19. veljača 2008. Gradski oci te pozovu i kažu cccc.... i onda oni sastave ugovor o najmu ti potpišeš i to e to Citiraj
vrabec.te.dal odgovoreno: 23. veljača 2008. Autor odgovoreno: 23. veljača 2008. :fulotemu: ak si ovako dobro odgovarao u školi, sigurna sam da si daleko dogurao Citiraj
zerjav odgovoreno: 23. veljača 2008. odgovoreno: 23. veljača 2008. Poštovana Vrabec.te.dal , prema Vašem nadimku vjerojatno ste iz Zagreba , pa nazovite 4866866 i brzo ćete dobiti odgovor na postavljeno pitanje . Ako Vi , ili članovi Vaše obitelji , imate u vlasništvu stan ili kuću onda nemojte uzalud trošiti telefonske impulse . Ovo pišem zbog pitanja koje ste postavili u Vašoj drugoj objavi na Legalisu :" hipoteka na kuću, hipotekarni kredit" , a u kojoj ste između ostaloga napisali :" tako kuća vrijedi 300 tis eura, i hoću staviti hipoteku na nju..." Želim Vam odlično zdravlje ! Citiraj
vrabec.te.dal odgovoreno: 24. veljača 2008. Autor odgovoreno: 24. veljača 2008. zerjav, hvala na odgovoru. ono drugo pitanje sam pitala za drugu osobu. samo mi je bilo lakše pisati u prvom licu. još jednom hvala Citiraj
fenix29 odgovoreno: 15. ožujak 2008. odgovoreno: 15. ožujak 2008. 1. potvrda da ste socijalno ugroženi 2. ppotvrde članova domaćinstva te prosjek primanja 3. potvrda da ne posjedujete nikakve nekretnine na području RH (javni bilježnik 250 kn) i na općini isto to 4. preslike osobnih dokumenata 5. domovnica, izvod iz matice rođenih, vjenčanih -nazovete socijalnog radnika prema mjestu vašeg stanovanja CZSS, dat će vam formulare za ispuniti. -problem je što se bar kod nas u Rijeci održavaju "natječaji" svakih par godina, obično objave u dnevniom novinama ili na netu. -predate li zahtjev (samo ukoliko ispunjavate uvjete) načekat čete se, jer za takvu blagodat i povlasticu treba imati puno, puno sreće ili debelu vezu, a najčešće dobivaju oni kojima i nije tako nužno,dok prava sirotinja spava na cesti. Sretno Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.