Jump to content

Policijski zapisnik


Hrc555

Preporučene objave

Nedavno sam imao prometnu gdje me je dotićni udario, ja završio u jarku s curom a on zbrisao. Uhvatili smo ga nakon kilometra jer mu je pukla guma na autu koju je već krenuo promjeniti. Imao je 0.96 alkohola.. Bila policija, napravila očevid i sve 5. Sad me zanima... Imao sam laptop u autu koji je oštećen u prometnoj - po monitoru ima linije. To sam ustanovio tek nakon sto je policija otišla jer mi naravno nije bilo prvo na pameti gledati da li je laptop ispravan. Sad mi u osiguranju kažu da se laptop može prijaviti za odštetu ali ga mora policajac zapisati u zapisniku što on uporno odbija. Šta da radim da mi upišu taj laptop u zapisnik kako bi dobio odštetu za njega? Postoji li nekakav zakon da ga mora upisati jer policajac kaže da ga NE SMIJE naknadno upisati?

Još jedna stvar...U zapisniku piše da se XY tereti po 177. članku stavak 2. a ja mislim da bi trebao po 176. članku jer je na autu procjenjena totalna šteta te je uništena cijela lijeva strana i zadnji kotač. Policajac se na to pravi glup, da to nije moj problem a ja bi baš htio da ga terete po 176om članku. Problem je što je tip koji me udario dobar s policajcem koji je bio na uviđaju pa su probavali sve kako bi mu skinuli alkohol i sad još taj 177i članak.

U osiguranju mi nude 8000 kn koji je u Oglasniku 14000 kn. Čitao sam na Legalisu da se za totalku treba dobiti najmanje 30% manje od cijene u Oglasniku što znaci bar 10 000 kn. Kako da se postavim na Osiguranju? Unaprijed hvala.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

..KASKO osiguranje ce ti isplatit 70% od trzisne cijene vozila s odredjenim amortizacijama, godine kilometri, servisna knjizica, prvi vlasnik sve gledaju.. ..tako je bilo meni al ja sam sam kriv nitko nije sudjelovao.. ..neznam o kojem se osiguranju radi ni sta ali neku su osiguranja na boljem glasu od drugih, ne zelim reklamirat sad al nie tesko skuzit..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija