Jump to content

Čekanje na rješenje


prijateljiDijele

Preporučene objave

Početkom 7. mjeseca, na višednevnom glazbenom festivalu u blizini Požege policija je prilikom pretrage kod mog prijatelja pronašla 6 tableta ecstasya. Iz solidarnosti, a i zato jer je to istina, ja sam rekao da je pola toga moje. Dakle 3 komada. Od tada je prošlo več 7 mjeseci a dogodilo se nije baš ništa. Nikakav kazneni nalog (nismo prije kažnjavani, obojca smo studenti, ja par mjeseci od diplome), poziv na sud, bilo što.

Zanima me zna li netko koliko ovima u Požegi treba da procesiraju takve stvari? Jeli ovo normalan period i koliko bih još mogao čekati? Zanima jer ču uskoro tražiti posao i nije nimalo ugodno nagađati koje će biti posljedice. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znam da se u Zagrebu nakon kojih 2-3 mjeseca zove na prekršajni, a nakon 6-7 na općinski. Mislim da bi u Požegi to trebalo i brže ići.

Jeste li bili u stanici? Potpisali izjave, te potvrde o oduzimanju predmeta? Probaj se raspitati u stanici, ili direktno na općinskom sudu.

A možda su si ipak policajci to zadržali, popili i malo si partijali.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa potpisali smo izjave i frend je dobio potvrdu o oduzimanju. Koliko se sječam, jer prošlo je više od pola godine. To je bila akcija, tako da je sve obavljeno u njihovom kombiju i nije trajalo više od 20-ak minuta. Na kraju su nam rekli da se nadaju da nam to nije pokvarilo raspoloženje i poželjeli dobru zabavu... (u svakom slučaju, njima je to bilo zabavno)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija