gematipa objavljeno: 29. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 29. veljača 2008. Prije 2 godine darovnim ugovorom dobila sam od mame dio kuce (1/6). Posto sam strana drzavljanka nisam se uknjizila kao vlasnik jer mi se nije dalo pokretati postupak za dobivanje suglasnosti ministarstva pravosuda jer mi je receno da procedura traje oko 2 godine. Sada smo se svi vlasnici kuce slozili da se kuca proda. Da li ja svoj dio mogu prodati iako nisam uknjizena u gruntovnici? Tko je zapravo vlasnik te meni poklonjene 1/6? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mika8 odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Zapravo je vlasnik onaj koji je na toj 1/6 upisan u zemljišnoj knjizi. Postupak stjecanja suglasnosti Vam je sada znatno kraći (do 6 mj) i ne košta previše, pa je možda i to opcija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.