Jump to content

zaklada,ponovo


veteran.sb

Preporučene objave

Opet o zakladi,pročitao sam uvjete koji se traže,izvadio sve potrebne dokumente(potvrde,domovnice,rodne listove,obrtnicu,financijski plan i sve ostale izvode),potrošio nešto kuna i dosta vremena dok sam sve prikupio i poslao krajem Lipnja prošle godine i od tada odjednom zahtjevi se više ne primaju,nisam čuo u svom okruženju da je itko dobio pozitivno ili negativno rješenje,pa sam očekivao da će se možda na ovim stranicama naći netko tko ima pojma o tajnoj zakladi i njezinom radu tj. da li uopće postoji i radi,a kako vidim izgleda da nemam sreće(ili nitko nije dobio,ili su ti srećnici prošli nekim kanalima koji nisu za širu javnost)

Lijep pozdrav svima :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Predao sam zahtjev početkom lipnja prošle godine i danas sam dobio dopis od te cijenjene ustanove Kada sam podnio zahtjev imao sam mirovinu 2900 kuna, nezaposlenu suprugu i dvoje malodobne djece. U svom pismu Zaklada me izvjestila da se moj zahtjev odbija, a obrazloženje je da ne ispunjavam uvjete. Zaista mi nije jasno kakvi uvjeti su potrebni jer po njihovim Pravilnicima sam trebao dobiti, ali eto ništa. Nisam razočaran ali mislim da su nam digli lovu jer so morali platiti zahtjev, a dobit će bog zna tko i pod kojim uvjetima. Pozdrav!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sve je to "MAFIJA",netko će ili je dobio koji nebi trebali dobit ,a stvarna braniteljska sirotinja opet ništa-to nam je već poznati scenarij....

....primjer- ja sam za to saznao kad sam išao po potvrdu u ured za obranu,tamo mi radi frend koji kaže da su tamo svi od reda već poslali zahtjev,dakle sve Vam govori već ovaj primjer ,a dalje????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ajde makar neki konkretan glas o radu zaklade iako nažalost samo potvrda da je to još jedna u nizu podvala s ciljem ostvarivanja određenih interesa i sakupljanja bodova po medijima,sjećam se gužvi prošle godine u svibnju i lipnju kada su se vadile potvrde,izvodi i ostala dokumentacija i siguran sam da smo novac koji je utrošen u izvode stavit na hrpu recimo i svaki deset da su izvlačili po jedan da dobija da bi sigurno taj jedan dobio minimalno 1000 kn ovako sredstva će se vjerovatno potrošiti unutar određene skupine i još će poslati u svaku županiju par pozitivnih rješenja da kruži priča da zaklada radi i da su neki dobili a za većinu ostalih ostat će nada da se opet mogu prijaviti pošto zaklada radi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija