fenix29 objavljeno: 12. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 12. ožujak 2008. Dali šalju i treći poziv ili će mi razvaliti vrata od stana koji nije moj?Radi popisa imovine koje nemam (ništa vrijednoga, valjda knjige ne spadaju u to) da bi namirili Vip kojem sam bila dužna 600 kn- a s kamatama sada 8-9 000 kn???Zovem na sud, nikad nikog nema ili kažu da dođem u 9 h, pa dođem a opet ovrhovoditelja nema? Dali mogu poslati sudu pismenu izjavu da ne posjedujem ništa uz dokaze naravno?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fenix29 odgovoreno: 12. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. BTW- kako mi je netko objasnio na forumu, zastara za tele i sl. je godinu dana, a prošlo je od zadnje opomene vipa već 2 god? Šta sad?Kome se žalit? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Zastara se računa godinu dana samo ako nije porenut parnični ili ovršni postupak. Iz vaših 8-9 000 kuna zaključujem da je to već odrađeno ako je prvotna cifra bila 600,00 kuna. Ovrha će vam se kad-tad obiti o glavu, od sada pa za 10 godine (ili ne daj Bože više). Kamate za to vrijeme, rastu, rastu, rastu.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.