wolverine objavljeno: 22. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 22. ožujak 2008. Najprije pozdrav! Ovako, zaustavili su me na traktoru, (imam položenu samo B kategoriju, bez A1 il A i polagao sam po starom zakonu), normalno pristao sam na alkotest i napuhao 0,52 te su mi na licu mjesta oduzli vozačku dozvolu... Mene sad zanima dal će mi uzet i za B kategoriju ili samo za traktor jer mi je prijeko potrebna B kategorija za prijevoz na posao... a sad nevezano uz moj slučaj, ako mi netko može detaljnije objasniti što sve ulazi u članak "Ometanje službene osobe u obavljanju dužnosti?" to su dakle dva pitanja, Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 22. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2008. O sudu ovisi koju će vam dozvolu (kategoriju) oduzeti. Ometanje službene soobe znači da joj niste dali mira da radi neometano. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 22. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2008. oduzet će vam se vozačka dozvola kojom je počinjen prekršaj, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.