rastafaral objavljeno: 25. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 25. ožujak 2008. molim hitno pomoc. pao sam sa o.4 g. speeda u 4 boombice to je bilo za mene za osobnu upotrebu , al su rekli na policiji da ce me sjebat jel mogu zbog toga dobiti zatvor ako sam vec prije bio samo evidentiran prije oko 8. godina zbog jednog jointa nisam za to nikakvu kaznu dobio. molim pomoc hitno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivan.z odgovoreno: 25. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 25. ožujak 2008. bez panike!! kao prvo dobro jei sto se branite sa slobode. ne znamo jos za sta ce vas drzavni tuzioc teretit da li za posjedovanje ili za posjedovanje i dilanje odnosno prodaju . u ovom drugom slučaju je malo teze jer se zakon povecao pa glasi da je min 3 a maksimun 12 god ALI ne brinite minimun je samo na papiru ali za dilere s malom kolicinom se cesto daje puno manje od minimalne kazne odnosno 3 god. budite smireni i pomalo jer ce vam postupak dosta potrajati otprilike 1-2 god, tako da imate vremena potraziti pravnu pomoc ili nesto sl, shvatite sve ozbiljno i obavezno uzmite odvjetnika. posto ste uhvačeni sa tzv.. pizevima to vam je automatski posjedovanje i prodaja droge. jer,, da ste imali u komadu,, odnosno u jednom paketu onda bi se moglo reci da vam je za osobnu upotrebu,ali svakako obrana neka vam se tereti na vasoj osobnoj uporabi ,,ali ukoliko su vam u pretresu nasli neke dokaze poput vage,smjese za mjesanj ili sl nikako ne pokusavajte govoriti da vam je to bilo za osobnu upotrebu.. za par dana ce te dobiti poziv za istražno ročište i obavezno odliučite na obranu ŠUTNJOM jer uvijek imate vremena da pricate. tako da se za početak branite sutnjom a zatim kasnije kada budete vidjeli za sta vas se točno tereti i s kojim dokazima raspolaže tuzioc onda prilagodite obranu. ukoliko imate jos pitanja tu smo da pomognemo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 26. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. posto ste uhvačeni sa tzv.. pizevima to vam je automatski posjedovanje i prodaja droge. Ovo ne stoji. Vjerojatnije je da će Vas teretiti za posjedovanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.