strikan objavljeno: 4. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2008. pozdrav svima !........imam hrvi manje od 20 % i prije 15-ak dana sam bio nakon 1 godine bolovanja na pik-u u splitu.....po običaju, nisam pitao liječnika što mogu očekivati ( ? ! ) i sada sa nestrpljenjem čekam odgovor.............kakva je daljnja procedura ?.........dragovoljac sam od 10.04.'91. i dalje i djelatnik ( civil ) morh-a i imam priznatu bolest kao posljedicu rata (f43.1 i f62.0 i izjavu 12-godišnje kćeri-mama, naš tata je dobar samo da mu nije onih ispada ..........a to me pogodilo za popizdit.).......hvala......... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-sime odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. reci malo od kada se lječiš amožeš očekivati 15-20 dana iz pregleda na komisji če ti stiči nalaz prvostupanjskog vještaka. A što se tiče dijagnoza f.62.0 ta dijagnoza se danas tako lako piše aima dvosjekli mać. Oću reći i ostalima da znaju da za tu dijag. treba imati dokaz testiranjem , i bolničkom hospitalizacjom a ne samo nalazima . ako si odradio ovo i imaš dokumentacju promjene osobnosti da se lječiš ninimalno godinu dana a da je popračena bolničkim ljijećenjem onda se možeš nećem nadat -------- javi kada stigne iz splita Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 5. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2008. sve imam što si nabrojao...i testiranja i liječenje i db i šarene pilulice............liječim se od 2004. sa prekidom u '05. i konstantno od kraja 05.......sve u regionalnom centru..........btw-ako bude loše -ne prihvaćam i pičim dalje , ako bude nešto prihvaćam i pičim još dalje............i ide mi na k kada mi netko maše nalazime iz '92. '93. i sl. jer smo svi pišali od straha kada bi sastavilo po nama pa nismo trčali svom omiljenom psihiću......na prvostupanjsku me je opet u 11. mjesecu nakon isteka 2 godine od odbijenice.......pozdrav svima..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 5. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2008. ....Uspjeh često dolazi onima koji se usude i djeluju; rijetko onima koji su plahi i neprestano se pribojavaju posljedica. -- Jawaharlal Nehru............često sam se USUDIO a još češće NIŠTA DOBIO...........al ' 'ko ga šiša, ekipa je dobra----moto iz rata (126. brig-nekoliko dana juga '91.-više od pola92. i cijela 93. i više od pola 94 jug dalmacije-inteventni vod ,-tg-3,samostalni ovi, samostalni oni i SVE pješadija )............sorry na malo emotivnosti...povuče me........... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-sime odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. Samo polako kažu da je titanik dobar brod bio samo nije imao sriće Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 7. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. .....stiglo danas ...- daljnje liječenje jer je bolest u fazi liječenja po psihiću itd. itd. itd......... a ja ću isto itd. itd. itd......... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neno-sime odgovoreno: 8. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. tako je majstore----------kažu nedaj se Ines al daj dse pošteno Sritno ti bilo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 8. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. ma Strikane samo se ti liječi jer nema gorega od izjave klinaca (mojih je dvoje) mama a kaj je tati danas još jučer smo se igrali a sad samo gleda u TV (btw i ništa ne vidim) ima dana kad sam ko difenbahija samo dišem i obavljam fiziološke potrebe. Zato kako i ti veliš itd... itd... itd... i samo hrabro. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 8. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. Moj primjer:mirovina prof.50%-50%,za par dana idem na obnovu postupka uslijed pogoršanja bolesti(PTSP). Sad me zanima slijedeče:ako 1.stup.i 2.stup.komisija procijeni da je moja bolest "uznapredovala" i dade mi npr.20%-80% ili 30%-70% opče nesposobnosti za rad.Tada će se dogoditi da ću imati manju mirovinu nego što imam sad .(imam HRVI privremeno) Molim Vaše mišljenje iz osobnog iskustva,te dal je tko bio u takvoj ili sličnoj situaciji? Što kaže zakon?Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 8. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2008. u svemu je još žalosno da mi se događa da što se više trudim u bilo čemu gore sve ispada ( ? ! )....k vragu !!!.......ma, opet kada vidin koje san shitove izdrža prije u ratu i kako mi je sad, čini mi se da je u ratu bilo jednostavnije (? ).....malo blesavo ?...........al' izdržat će mo mi i ovo pa će mo i umrit na kraju priče......samo ne valja sve zasrat da nas dica ne proklinju.............pozdrav svima........... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.