Grom objavljeno: 12. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 12. travanj 2008. Na 1. st. sam dobio manje od 20 % , te sam napisao žalbu . Zanima me koliko se čeka na odgovor ? Je ko imao sličan slučaj i kakav je bio rezultat ? Usput radi se o povredi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 13. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2008. odgovor na žalbu dolazi do 2 tjedna da se žalba ne uvažava a onda upravni sud. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Grom odgovoreno: 13. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2008. Nije mi jasno , ko bi trebao poslat da se žalba odbija ? Predao sam žalbu prije mjesec dana i kakav sud pa valjda bi se trebalo očitovat i 2. st. komisija ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 13. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2008. Da, na žalbu rješenja PLP-a, revizijski dio vrši DLP, ako je i tada istovjetno rješenje PLP-u, ispod 20%, onda ide Upravni spor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.