Jump to content

zastara - marihuana


MardukOs

Preporučene objave

Poštovanje.

 

Uhvaćen sam 3.3.2004. sa marihuanom, 35 grama, imao sam tek napunjenih 17 godina. Priznao krivnju, bla bla. Do sada je odrzan samo istrazni sud, a glavna rasprava ni jedna posto uvijek netko nije dosao a ima nas 4 u postupku, ja sam 4. ,zadnji optuzeni. dali postoji ikakva zastara za to i koliko godina je?

 

imam takoder jos jedno pitanje, na istraznom sudu sam rekao za 2. optuzenog da sam od njega kupio, i sada bih na glavnoj raspravi to porakao i rekao da sam kupio od 1. optuzenog. dali ja smijem promjeniti iskaz sto se toga tice jer ne zelim da bezveze nastrada 2. optuzeni koji nije kriv i dali bih dobio kakve sankcije kad bih promjenio sad misljenje. da sam ja dilao i ostalo sto se mene tice sam priznao i ostajem pri tome. napominjem, kada je ucinjeno djelo imao sam tek napunjenih 17 godina, sada imam 21. i smatram da nikako kazna nemoze biti realna posto je proslo 4 godine i naravno da klinac od 17 godina ne razmislja kao netko od 21.

 

hvala i nadam se odgovoru.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija