Jump to content

pisana obrana prekrsajnom sudu


bobofer

Preporučene objave

Bog!

 

Prosle godine me je radar snimio, napisao sam prigovor i sad mi je stigao poziv na sud. U pozivu pise da u roku od 8 dana moram poslati pismenu obranu ili se osobno pojaviti na sudu. Sto mi je ciniti? Kako bi ta pismena obrana trebala izgledati?

 

Dosad nikad nisam ni bio zaustavljan od strane policije, mislio sam, posto mi je prvi prekrsaj, da ce mi dati neku opomenu ali nis od tog. Policajaj mi je objasnio kako se pise prigovor i rekao da je me niko nece zvati ali eto.

 

Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 godina kasnije...

Moj ujak je dobio nakon dvije godine optužni prijedlog i poziv na ispitivanje u svezi s prometnim prekršajem. Između ostalog piše da se sudu može dostaviti i pisana obrana.

 

Da li je bolje da ode na sud ili sam sastavi pisanu obranu, ili da uzme odvjetnika i s njim ode na sud, ili pak da mu odvjetnik sastavi pisanu obranu? On je invalidna osoba i odlazak na sud bi mu bio velik stres pa molim za savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moguće je izricanje zaštitne mjere u uvjetnom obliku, ukoliko posjeduje kvalitetne dokaze da je to zaista tako i ukoliko zatraži tu uvjetnu kaznu, sud će mu vrlo rado udovoljiti te ga tako i kazniti.

 

Za to mu ne bi ni trebao odvjetnik.

 

Prigovor pisan rukom, čitko, iskreno, jednostavno, bez prepisanih fraza, na jednom listu papira je najbolji prekršajni odvjetnik.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija