Jump to content

VAŽNO! - posebna pravila foruma "Tražim odvjetnika"


Zex

Preporučene objave

Dobro došli u forum "Tražim odvjetnika"!

Ovaj forum smo pokrenuli ponukani velikim brojem upita koje smo tijekom proteklih godina dobijali od posjetitelja i korisnika, a koji su se svodili na to da im preporučimo dobrog odvjetnika za njihove pojedinačne pravne slučajeve. Sve ovakve upite smo bili prisiljeni odbijati, svjesni da ne možemo i ne želimo pogodovati ni jednom odvjetniku ili odvjetničkom društvu, jer bi to značilo zlouporabu naše pozicije na štetu drugih.

No, svjesni toga da svima koji su od nas tražili savjet ili preporuku kome se obratiti zaista jako treba konkretna pomoć, odlučili smo oformiti ovaj forum kao mjesto na kojem svi zainteresirani mogu javno objaviti svoju potrebu za profesionalnom odvjetničkom pomoći.

Kako je oglašavanje odvjetnika i odvjetničkih usluga u Republici Hrvatskoj zabranjeno, a pitanje pružanja pravne pomoći vrlo osjetljivo pitanje, molimo vas da vrlo pažljivo pročitate pravila Legalis foruma te se u svim slučajevima korištenja ovog foruma striktno pridržavate općih pravila Legalis foruma, kao i posebnih pravila ovog foruma.

 

Posebna pravila foruma "Tražim odvjetnika"

1. Na ovom forumu mogu objavljivati samo osobe koje traže odvjetnika, a nikako oni koji pravnu pomoć ili odvjetničke usluge nude.

2. Sve objave u kojima se nude, ili na bilo koji način reklamiraju nečije pravne usluge bit će odmah i bez upozorenja izbrisane. U slučajevima ozbiljnog kršenja ovog pravila, redakcija zadržava pravo blokiranja ili brisanja pojedinog korisničkog računa.

3. Svi koji traže pravnu pomoć trebaju u svojoj objavi navesti vrstu problema za koji traže odvjetničku pomoć, kakvu vrstu pomoći trebaju, u kojem gradu ili mjestu, te ostaviti svoj kontakt u obliku e-mail adrese ili kontakt telefona.

4. Svi odvjetnici zainteresirani za pružanje zatražene pomoći tražitelja pomoći mogu kontaktirati isključivo putem privatne poruke (pm) ili ostavljene e-mail adrese ili broja telefona. Ni u kom slučaju pomoć se ne može nuditi preko objave ili diskusije na forumu.

5. Portal Legalis.hr pozivaju sve strane koje sudjeluju u oglašavanju putem ovog foruma da djeluju isključivo u dobroj vjeri i sa željom sklapanja međusobne suradnje radi dobivanja/pružanja pravne pomoći.

6. Portal Legalis.hr ni na nikakav način nije povezan, bilo s onima koji pravnu pomoć traže, kao ni s onima koji ju nude.

7. Portal Legalis.hr poziva sve odvjetnike koji kontaktiraju stranke čiji su kontakt podatke dobili preko ovog foruma da u svim trenucima djeluju prema najvišim odvjetničkim standardima te isključivo na isključivu dobrobit osoba koje ovim putem kontaktiraju, i eventualno s njima stupaju u odnos pravnog zastupanja.

8. Portal Legalis.hr ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja može na bilo kakav način nastati bilo kojoj strani zbog korištenja bilo kojih informacija i/ili kontakata do kojih su došli putem ovog foruma ili stranica Legalis.hr, kao ni za bilo koju situaciju koja na bilo koji način može nastati kao posljedica tih informacija/kontakata.

9. Za sve primjećene zlouporabe ovog foruma molimo da nas bez odgađanja obavjestite na webmaster@legalis.hr

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija