Jump to content

molim pomoć oko otkaza


TAJANICA

Preporučene objave

imam 24 godine,trenutno sam zaposlena u firmi u kojoj radim 3 godine na neodređeno vrijeme!zbog operativnog zahvata sam na bolovanju!dobila sam ponudu za boljim poslom!bolja plaća i uvijeti rada,pa sam odlučila dati otkaz!zanima me da li ako sutra dok sam na bolovanju dam otkaz to bolovanje ide u otkazni rok?da li taj otkazni rok može trajati više od mjesec dana!i šta će biti sa danima godišnjeg odmora stečenih ove godine?kako bi trebao izgledati pismeni oblik otkaza i da li moram freći na koje radno mjesto idem raditi?unaprijed jako zahvalna svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Otkazni rok ne teće za vrijeme bolovanja, nego tek po povratku na posao,btw, ako nije što drugo ugovoreno i ako nemaš osobito važan razlog, otkazni rok u tvojem slučaju je mjesec i dva tjedna.

G.o. ćeš iskoristiti kod novog poslodavca, a na temelju potvrde sadašnjeg poslodavca u kojoj će biti navedeno koliko si, odnosno koliko nisi, iskoristila g.o. za ovu kalendarsku godinu.

Pismeni otkaz nema nekakvu posebnu formu, ali trebao bi sadržavati tvoje ime i prezime, adresu, datum, u naslovu nazanku poslodavca, ispod toga u predmetu navodi se : redoviti otkaz ugovora o radu te ispod toga nešto otprilike ovako: zaposlena sam u trgovačkom društvu ???? na radnom mjestu ????? od tada i tada temeljem ugovora o radu sklopljenog tada i tada te ovim putem redovito otkazujem navedeni ugovor.

Preadojm ovog ugovora naslovu otpočinjem sa odrađivanjem otkaznog roka u trajanju od ???? dana.

Potpis.

 

Naravano da ne moraš nikome govoriti niti o svojim razlozima otkaza niti u koju firmu prelaziš.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija