kingoo objavljeno: 24. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 24. travanj 2008. Pije nekih mjesec i pol uhvaćen sam sa 0.2g amfetamina. Upravo sam primio poziv prekršajnog suda da se pojavim za nekih 15ak dana. U obrazloženju nije naveden nikakav iznos ili drugi oblik kazne. Što mogu očekivati i da li trebam znati druge bitne stvari za ovu situaciju prije suda? btw, molim iskrenu pomoć. poštedite me propovjedi, znam što i kako sam napravio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
čanvi odgovoreno: 24. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. Oduzimanje amfetamina, raspon kazne od 1.000,00 do 10.000,00 kuna sve ovisi od sudca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kingoo odgovoreno: 25. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2008. pa oduzeti su kad se incident dogodio ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 26. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2008. Da, ali sud tijekom postupka primjeni sigurnosnu mjeru oduzimanja predmeta jer bi inače moglo doći do situacije da netko zatraži to natrag jer nema zakonsze osnove da se zadrži u policiji. Naravno droga se nikad ne vraća čak i ako ta mjera izostane, ali formalnosti su formalnosti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.