rusch objavljeno: 29. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. travanj 2008. 1971 sudio me Ivan Fumić po članu 118 tadašnjeg KZ-a. Danas sam malo studirao tu presudu i došao do zaključka da mi je presudio protivno tadašnjem ustavu i zakonu. Daklen """"""""" nije nikakav antifašist nego """"" komunistički koji je preko mojih leđa postao ministar pravosuđa SRH.Pitanje :jeli danas moguć sudbeni progon Fumića ako je Sachverhalt ( činjenično stanje) onakvo kako ga opisujem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 30. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. Editirano. koji je preko mojih leđa postao ministar pravosuđa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rusch odgovoreno: 30. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. Šta ti to znači? Jel ti on tata? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.