scoperta objavljeno: 1. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. svibanj 2008. Ljudi, pazite, imaju nove izmjene ZOOa NN 41/08. Iako ne vjerujem da će nas to pitati, ipak Sučević voli listat zakone!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. u tim izmjenama je najvaznije nauciti promjene kod ugovora o gradjenju "kljuc u ruke" i to su sad ispitivali u travnju kad sam ja odgovarao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
scoperta odgovoreno: 2. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. A ko ti je bio u komisiji? Jesi imao Damjanovićku? Čujem da ona voli te ugovore o građenju.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
andro02 odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. slušala sam ovaj rok Damjanovićku, ali nije pitala ugovor o građenju. Pitala je ugovor o ostavi, posudba, zajam i to samo kako se nazivaju stranke u navedenim ugovorima, ali je puno pitala trgovačko i to samo jednog kandidata (bilo ih je dvoje). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.