karmelah objavljeno: 2. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 2. svibanj 2008. Zanima me imamju li i drugi ljudi problema s prijavom za slušanje. Piše na stranici ministarstva isključivo telefonskim putem, evo danas je opet prvi radni dan u mjesecu , a ili je zauzeto ili se ne javljaju. Ima li tko drugi više sreće? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. treba biti uporan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
karmelah odgovoreno: 2. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. Već 3. mjesec, evo sjedim na telefonu dok ovo pišem, ne znam jel vrijedi otići tamo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. ne vrijedi jer je propisan nacin prijave Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Liva odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. moram priznat da sam svaki put dobila kad sam zvala. sjela bih na telefon i stiskala redial dok ne bi dobila. uvijek sam uspjela dobiti prije 9 sati u uvijek sam mogla birati kad cu slusati. jednom sam cak i od prve dobila! mozda sam samo imala nevjerojatno puno srece! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
andro02 odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. definitivno si imala puno sreće jer danas sam zvala od 7:55, a dobila sam koju minutu prije 10 sati i već je bilo popunjeno do 27.04. U tih dva sata (konstantno bez prekida sam stiskala redial!) dobila sam liniju barem dvadeset puta i nitko ne nalazi shodnim da se javi. Između ostalog prilično je iritantno (nisam iz Zagreba i na slušanje nas ide zajedno dvoje i li troje) što ne dozvoljavaju da, kad napokon dobiješ nekoga tamo, prijaviš i kolegu. Uf, danas su me baš nasekirali! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
scoperta odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. Ljudi, problem je u tome što je tako posložena prijava, da oni na centrali imaju 20 linija, a samo jednog čovjeks koji upisuje prijave. Zato se dešava da je dugo zauzeto , a onda kad dobijete liniju- niko ne dize... Nije istina, tamo sjedi jedan frajer i pise kao lud, ali se ne stigne javit svima. Mislim da svaki mjesec dobije par dana bolovanja nakon nasih prijava.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 2. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2008. svojevremeno dok sam se prijavljivao uredno bi redail stiskao i dobio bi... nekad oko 10 nekad oko 11.... naravno nakon 1000 zauzetih i 100 nitko se ne javlja poziva bi uspio. ne znam zasto svi sad to dozivljavaju kao problem... svi smo sjedili na telefonu prije vas i netko ce sjediti na telefonu poslje vas.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malaodkuzine odgovoreno: 8. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. svibanj 2008. Pozdrav ekipa Molim ako možete napisati broj telefona na koji se prijavljuje. Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.