gica objavljeno: 6. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 6. svibanj 2008. Majka mi je ugovorom o darovanju poklonila zemljište. Od papira koje je potrebno priložiti (besplatni telefon porezne uprave, porezna uprava i što ima na internetu) su: obrazac za prijavu poreza, ugovor o darovanju, preslike osobnih iskaznica, dokaz o srodstvu. Da li obična kopija rodnog lista iz 2001. može biti dokaz o srodstvu ili moram vaditi novi rodni list? (na informacijama nemaju taj odgovor). Budući da je porezna uprava izvan mjesta stanovanja, mogu li poslati preporučeno poštom? Ako ipak odem i nemam neki od dokumenata koji se traži, mogu li ipak predati prijavu pa naknadno dostaviti što fali (naravno poštom)? Mora li ugovor o darovanju biti ovjerena kopija ili može i obična? Da ne otvaram još temu slično pitanje, iznajmila stan, imam ugovor i želim prijaviti na poreznu (na informacijama kažu neka odem i vidim što treba od papira, kao da imam slobodnog vremena šetati). Znate li što osim ugovora (kopija?, ovjerena kopija?) trebam priložiti i mogu li i to poslati preporučeno? Izvinjavam se zbog dugačke teme, telefonski ne mogu dobiti konkretne odgovore a putovati da se predaju prijave i biti vraćen nije mi opcija. Najljepše zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.