cicikrep objavljeno: 9. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 9. svibanj 2008. Evo ja sam u groznoj situaciji.Podstanar,žena i dijete...tek sam sad našao stalni posao s kojim jedva preživimo i stigla mi je ovrha od porezne zato što sam imao obrt koji mi je omogućio da nekako preživim par godina i sve što mi je ostalo od njega su dugovi iz kojih se jedva vadim.Ako mi sjednu na plaću mogu slobodno na ulicu jer nama troje neće ostati niti 1000,00 kuna od moje plaće a samo stan(garsonjiera od 25 kvadrata) nas dođe 1500,00kn s režijama... Kad sam bio u poreznoj upravi i spomenuo članak 135 referentica se nasmijala i rekla da nikad u 20 godina koliko ona radi nije to nekome odobreno. Pa čemu onda služi taj članak?! ZANIMA ME JESTE LI VI IKAD ČULI DA JE ODOBREN NEKOME OTPIS DUGA PO ČLANKU 135 OPZ?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anika7 odgovoreno: 9. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2008. jesam, cula sam za takve slucajeve, ako ne i vise njih. podnesite im pisani zahtjev za otpis i navedenite sve te prilozite...i SRETNO Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cicikrep odgovoreno: 9. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2008. Nije mi jasno zašto onda ova u poreznoj mi govori da nema ništa od toga! Kakva je procedura...kome se treba prvo obratiti?! Unaprijed zahvaljujem na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
patsy odgovoreno: 9. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2008. a iz koje godine su ti neplaćeni porezi? I kad je doneseno rješenje o ovrsi? Možda ima zastara. Treba ju svakako prigovoriti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cicikrep odgovoreno: 9. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2008. Ovrhu sam preuzeo 05.05.08g.Obrt je otvoren 2002g i obveze su plaćene kako je se moglo...nije bilo posla...zatvorio sam obrt s 31.03.2008g. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anika7 odgovoreno: 11. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. svibanj 2008. napisite zahtjev za otpisom duga zbog toga sto dovodi u pitanje osnovne zivotne potrebe Vas i obitelji, i posaljite ga poreznoj, pozovite se na cl. 135 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cicikrep odgovoreno: 12. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2008. Tako ću i učiniti.Ovi iz financija u firmi su mi rekli da će oni to vratiti nazad jer mi nemaju odakle skidati novce.S obzirom da sam novi djelatnik ja sam na minimalnoj plaći.... Šaljem sutra zamolbu za otpis duga po članku 135 i žalbu za ovrhu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cicikrep odgovoreno: 28. siječanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2010. Evo,mene su lagano odbili...briga njih što sam podstanar itd.!Bitno da oni troše hrpe novca u aferama.... U zahtijevu sam opisao moje životne uvjete kroz to razdoblje kad je dug stvoren,ali ništa od tog....!!! Šta sad da radim?!Pomagajte... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.