gumenipatak objavljeno: 20. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 20. svibanj 2008. Stanujem na četvrtom katu zgrade koja ima problema sa prokišnjavanjem krova. Krov točno prokišnjava u moj stan na nekoliko mjesta.Stanari se već godinama ne mogu dogovoriti oko popravka zajedničkog krova a meni i dalje stvara probleme.Dali mi netko može dati nekakav savjet vezan uz to i postoji li nekakva opcija tužbe prema zgradi kako bi ih prisilio na dogovor. HVALA!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZAGI odgovoreno: 21. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2008. Neznam zbog čega bi ovo trebao biti problem. Vi kao suvlasnik stana mjesečno plaćate pričuvu, iz koje se sredstva namjenski koriste za sve vrste popravaka u zgradi. Obratite se upravitelju zgrade, predstavniku suvlasnika stanova (ako ga zgrada ima), a na kraju Gradskom stambenom komunalnom gospodarstvu u Savskoj ul., gdje se točno u ugovoru o upravljanju zgradi vide podaci tko je upravitelj, a tko predstavnik suvlasnika stanova, a svaka zgrada ima u GSKG referenta koji prati i financijsko stanje (stanje na računu zgrade). Problem jedino može nastati ako nemate dovoljno sredstava na računu zgrade, ali i za to postoji način i pomoći će vam u GSKG. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deadoria73 odgovoreno: 20. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2021. (uređeno) Kod mene je isti problem, ali nema dosta sredstava i treba podići kredit, a u komunalnom gospodarstvu u Kutini je direktor onaj koji ima stan ispod mene i ne želi podizati kredit jer njemu ne curi. Kako tome stati na kraj kada je stambeni servis uz njega. uređeno: 20. prosinac 2021. od Borbena7 Neprimjereno izražavanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 20. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2021. prije 4 sati , deadoria73 je napisao: Kako tome stati na kraj kada je stambeni servis uz njega. Upravitelj treba zatražiti stručno mišljenje vezano za sanaciju problema, a potom ga prezentirati suvlasnicima. I uvijek možete prikupiti potpise za promjenu upravitelja zgrade, te preći kod nekoga tko je zainteresiran za rješavanje problema. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deadoria73 odgovoreno: 20. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2021. Problem je u tome što ostalim vlasnicima odgovara ovaj servis i ne žele preći drugom servisu jer nitko ne želi ulagati u zgradu kada u njoj ne žive tako da je od njih teško sakupiti potpise, pa me zanima kojim putem mogu doći dod popravka krova osim da ga sama saniram. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 21. prosinac 2021. Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2021. prije 13 sati , deadoria73 je napisao: pa me zanima kojim putem mogu doći dod popravka krova osim da ga sama saniram. Pa nema treće opcije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.