Jump to content

pitanje oko ZAGREBPARKING-a


sportbilly

Preporučene objave

Dakle, situacija je sljedeća:

 

Inače koristim privatan parking blizu ureda i nemam veze sa zagrebparking-om. Tog dana, 3. prosinca 2007. godine netko mi je stao na moje mjesto i ja nisam imao izbora i parkirao na mjesto Zagrebparking-a i uredo platio sat vremena mobitelom (dan danas imam sačuvanu poruku). Prije isteka tih sat vremena ja opazim da se ovaj maknuo sa mog privatnog mjesta i odem stati na to mjesto sa Zagrebparkingovog. U tih 10-ak minuta, dok sam ja došao do svog vozila i dovezao se do svojeg mjesta već mi je netko drugi "uletio" na to mjesto. Ja se vratim na prvobitno mjesto (Zagrebparkingovo) i ponovno platim sat vremena mobitelom (imam sačuvanu i tu poruku). 15-ak minuta prije isteka vremena dolazim do auta i nađem kaznu od 150,00 Kn.

 

E sad, obzirom da koristim vozilo na leasing, u slučaju da ne platim parking, oni šalju kaznu leasingu i leasing plati umjesto mene a meni zaračuna na tu kaznu još nekih 100 Kn troškova prefaktura i gluposti.

 

Kako se to ne bi dogodilo, ja idući dan odem do Zagrebparkinga, podnesem reklamaciju, kažem im što se dešava sa leasingom, oni meni kažu da neće slati to na leasing dok se ne riješi slučaj, da ja svakako podnesem pismenu reklamaciju i da ću dobiti odgovor. Ja to i napravim isti dan (imam potvrdu od faksa da sam im poslao) i ništa se ne dešava nakon toga. Kroz cca 2 mjeseca meni dolazi famozni račun od leasinga na cca 250 Kn, kao ta kazna i troškovi. Ja bijesan odlazim u zagrebparking i j....m im mater, oni meni kažu da nisu prihvatili prigovor, ja njima da ako već nisu da zašto su slali odmah na leasing, zašto nisam dobio odgovor od njih, oni meni kažu da ne šalju odgovore na reklamacije dostavljenje faksom, već samo poštom :smijeh::smijeh::smijeh: ..., na kraju oni meni isprintaju dopis u kojem kažu da se prigovor ne uvažava jer je kazna izdana u skladu sa odlukom tom i tom i sličnja sr...a.

 

Uglavnom, ja sam naravno platio tih 250 Kn leasingu i stvar je odavno gotova, ali me nešto kopka, imam li ja tu kakvih mogućnosti tužbe i sl.....

 

Napominjem da se radi o prvoj zoni parkiranja gdje je vrijeme limitirano na jedan sat, ali ja sam otišao sa tog parkirnog mjesta i vratio se na njega kroz cca 10-ak minuta i uredno platio, što mi je njihov sustav i priznao (povratnom porukom)a, a oni meni tumače da sam produžio vrijeme parkiranja (preko sat vremena i sl...)

 

Hvala na odgovorima...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija