Jump to content

Ponuda nagodbe za frakturu nosa!


Mela

Preporučene objave

Od Croatia osiguranja, Filijala Zagreb, dobila sam ponudu nagodbe za isplatu naknade štete od 5000,00 kuna na ime odštete uz odbitak 40 % suodgovornosti, što za isplatu iznosi 3000,00 kuna uz prethodno potpisivanje nagodbe.

Naime, navedeno je vezano za moju ozljedu (frakturu nosne kosti bez pomaka)nosa koju sam zaradila udarcem u vrata (senzor) trgovine Konzum, koja su se zaglavila.

Možete mi reći da li je iznos realan, s obzirom da nikada nisam imala sličnih iskustava, a od trgovine Konzum nisam tražila konkretan iznos za isplatu već pravičnu naknadu za frakturu nosa. Unaprijed se zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko nije bilo trajnijih posljedica po izgled, te ukoliko bolovanje nije bilo "dugo" recimo cca jedno tjedan dana, iznos bi bio realan, uvažavajući tvoju suodgovornost (pretpostavaljam da nisi vidjela zatvorena vrata).

 

 

BTW: bez obzira na ozbiljnost povrede, moram prokomentirati da sam pokušao zamisliti kako je taj štetni događaj izgledao, ........

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija