nikolina2 objavljeno: 11. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 11. lipanj 2008. U pitanju je transplantacija jetre za cije odobrenje se treba obratiti molbom Zavodu za zdravstveno osiguranje, ako neko moze pomoci time sto ce mi dati primjer kako takav zahtjev treba izgledati bila bih neizmjerno zahvalna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. Ukoliko se tako nešto radi u Republici Hrvatskoj, nije mi poznat podatak da bi trebalo pisati nikakve molbe HZZO-u. Ukoliko misliš na upućivanje na liječenje u inozemstvo (upravni postupak, zahtjev za donošenjem rješenja), tada se prilikom podnošenja zahtjeva koji se predaje direktno u Direkciji HZZO, na "cvjetnom trgu" popunjava jedan vrlo jednostavan obrazac sa osnovnim podacima i jednom rečenicom, budući da je sve ostalo vidljivo iz medicinske dokumentacije, uključujući i prijedlog za upućivanje na liječenje u inozemstvo doktora specijalista, odnosno liječničkog konzilija ugovorne zdravstvene ustanove u kojoj se osigurana osoba liječi s prijedlogom jedne ili više inozemnih zdravstvenih ustanova koje mogu obaviti traženo liječenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikolina2 odgovoreno: 11. lipanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. hvala lijepo, to bi sve bilo jednostavnije da sam u Republici Hrvatskoj ili drugdje,nazalost ja sam iz Federacije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.