Jump to content

Molim savijet!


franco180

Preporučene objave

Završena i treća rasprava na prekršajnom sudu. To je bilo prije cca 2 mj. Danas zovem sud da vidim u kojoj je fazi predmet, sutkinja šuti i govori u šiframa.

 

Naime, prom. nezgoda prije god i nešto dana. Pretjecanje, isprekidana linija, van naselja, postoji nekakvo skretanje za opet nekakvu čuku, on je odlučio baš tu skrenuti i bum... Njegove žarulje uzete poradi vještačenja. Nakon god. dana vještačenje gotovo i ide meni u korist. Sutkinja na trećoj raspravi govori kako se ja oslobađam krivnje jer to vještačenje koje je provođeno u centru za krim. vještačenja po njezinim navodima Bog i batina, te je temeljom toga dužna mene osloboditi krivnje te mi eventualno naplatiti 300 kuna kazne jer sam pretjecao tamo gdje "nisam" smio.

 

Danas, izgleda više nije tako. Opet želi provesti i 4- tu raspravu jer nema dokaza da se ja oslobađam krivnje i opet me se sumnjići. Koliko je meni bilo poznato a neznam dali to još vrijedi mislio sam da imaju max.3 ročišta te se nakon toga mora donijeti konačno riješenje. Izgleda da sam se tu prevario ili mene varaju.

 

Moje pitanje bi bilo, dali da se na takvo riješenje ukoliko bi nas sud obadvoje proglasio krivima vrijedi žaliti visokom prekršajnom sudu, kolike su mi šanse?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija